Γιορτή λήξης Α΄,Β΄, Γ΄

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης από τους μαθητές/τριες των Α΄,Β’,Γ΄ του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2017-2018

 

Χθες, Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με τη μουσικοθεατρική παράσταση: " ΣΙΣΟΥΝΤΟ". Στην παράσταση συμμετείχαν  όλοι οι μαθητές/τριες των Α΄-Β΄ και  Γ΄ τάξεων του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.

Το παραμύθι «ΣΙΣΟΥΝΤΟ» ή «Σ΄ένα ξεχασμένο πιάνο», γράφτηκε από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου το 2006 και δώδεκα χρόνια μετά, οι μαθητές και μαθήτριες των μικρών τάξεων μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, γιορτάζοντας ο καθένας τους και η καθεμία τους τον υπέροχο μοναδικό εαυτό τους.

Η οργάνωση της γιορτής οφείλεται στη δημιουργική έμπνευση της συναδέλφου και δασκάλας Μουσικής κας Μπέσσυς Σπανοδήμου, που, για το άρτιο αποτέλεσμά της, συνεργάστηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό.   

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Διευθύντριας του Σχολείου κας Μάρθας Σαμαρά η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: "Η φετινή χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δημιουργική. Αυτό οφείλεται στην εργατικότητα και υπευθυνότητα των μαθητών, στην καλή συνεργασία και την υποστήριξη των οικογενειών τους και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που έδωσαν την ψυχή τους κι εργάστηκαν ακούραστα". 

Κατόπιν οι μαθητές και μαθήτριες και από τα 6 τμήματα του σχολείου μας ανέβηκαν στη σκηνή και μας μάγεψαν  με τα  μουσικοκινητικά δρώμενα και  τα τραγούδια.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.

Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

G2G3

G4G5

G6G7