Σχολικό έτος 2016-2017

Οδυσσεβάχ

Μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση, τον "Οδυσσεβάχ", παρουσίασαν σήμερα 13/6/2017 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου σε όλες τις τάξεις με την βοήθεια της θεατρολόγου του συλλόγου γονέων κας Σοφία Αθανασοπούλου.

1

2

4

5

Σεμινάριο στο σχολείο: Όρια και Κανόνες

Στις 13/3/2017 πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα τα όρια που θέτουμε στα παιδιά, στο σπίτι με εισηγήτριες τις: Αλεξιάδου Λουίζα, Κοινωνική Λειτουργό και Ρόκα Όλγα, Ψυχολόγο.

Επίσης θίχτηκαν και θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά και τα όρια στη χρήση του internet. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και εκφράστηκαν απόψεις εκ μέρους των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Συνάντηση με τις γιαγιάδες και τους παππούδες

Την Παρασκευή 24 του Φλεβάρη κατά τις 10 το πρωί, η αυλή μας γέμισε γιαγιάδες και παππούδες.Τους υποδέχτηκαν τα εγγονάκια τους, τα πρωτάκια μας και όλοι μαζί μπήκαν στις αίθουσες  των Α΄ τάξεων. Θυμήθηκαν και μας μίλησαν για τα σχολεία τους, τα παιχνίδια τους, τα φαγητά τους και τους δασκάλους τους. Τραγούδησαν με τα παιδιά, παλιά παιδικά τραγούδια και στο τέλος όλοι χαρούμενοι και συγκινημένοι, γευτήκαμε νόστιμα καλούδια.

Ήταν μια υπέροχη μέρα για όλους.

papgiades

Αφίσα για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

SID17

Στις 7 Φεβρουαρίου στον εορτασμό για το Ασφαλές Διαδίκτυο συμμετείχαμε με την αφίσα που βλέπετε φτιαγμένη από μαθητές της Στ΄τάξης.

ΕΔΕΑΥ

ΕΔΕΑΥ

Περισσότερα Άρθρα...