Ανακοινώσεις

Ενδυμασία Παρέλασης

Στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων.

Τα κορίτσια θα φορούν λευκό πουκάμισο με μακρύ μανίκι - σκούρο μπλε πουλόβερ με V στο λαιμό - σκούρα μπλε φούστα (όχι τζιν), μέχρι το γόνατο - μαντίλι για το λαιμό (θα δοθεί από το σχολείο) - καλσόν στο χρώμα του δέρματος - μαύρα παπούτσια ή σκούρο μπλε (όχι αθλητικά).

Τα αγόρια θα φορούν λευκό πουκάμισο με μακρύ μανίκι - σκούρο μπλε παντελόνι μακρύ (όχι τζιν) - σκούρο μπλε πουλόβερ με V στο λαιμό - γραβάτα ( θα δοθεί από το σχολείο) - μαύρα παπούτσια ή σκούρο μπλε (όχι αθλητικά).

Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι διμοιρίτες των τμημάτων θα φορούν λευκά γάντια, που θα δοθούν από το σχολείο.

Από τη Διεύθυνση

Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή της δράσης:
"Παραμονή των διδακτικών βιβλίων στο Δημοτικό Σχολείο για τουλάχιστον δύο (2) Σαββατοκύριακα το μήνα",  για τον μήνα Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13/10/2019 και θα εφαρμοστεί 26-27/10/2019.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Λειτουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης

Την Παρασκευή 11-10-2019 ξεκίνησε η λειτουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης. Οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς τίτλους βιβλίων. Η σχολική βιβλιοθήκη θα λειτουργεί ως δανειστική κάθε Παρασκευή για τις τάξεις Α΄, Β΄, Γ΄ στο πρώτο διάλειμμα από τις 09.40 έως τις 10.00 και για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ 11:30-11:45, στην αίθουσα του ισογείου.

Σας περιμένουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας και της λογοτεχνίας.

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μαρία Τόλλου

Άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση σεισμού

sismos

Σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε για όλες τις τάξεις του σχολείου μας η 1η άσκηση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση σεισμού, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Στο σχολείο μας εφαρμόζεται και βελτιώνεται κάθε χρόνο ειδικό σχέδιο ετοιμότητας, με ευθύνη του Συλλόγου Διδασκόντων, για το οποίο πραγματοποιούνται τουλάχιστον τρεις (3) ασκήσεις έκτακτης ανάγκης ανά σχολικό έτος. 

Το σχέδιο περιλαμβάνει ενέργειες προ του σεισμού, ορισμό αρμοδιοτήτων του προσωπικού, ενέργειες κατά τη διάρκεια του σεισμού, ενέργειες μετά το τέλος της δόνησης, καθορισμό τόπου συγκέντρωσης των μαθητών/τριών.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης ετοιμότητας, όλα τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, εφάρμοσαν όλα όσα προβλέπονταν από το σχέδιο και συγκεντρώθηκαν στους προκαθορισμένους χώρους για κάθε τάξη στο προαύλιο του σχολείου.

sismos1

Περισσότερα Άρθρα...