Σχολικό έτος 2018-2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/9/2018

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

Την Tετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, το σχολείο μας θα λειτουργήσει:

1. με πλήρες πρόγραμμα πρωινού (6 ώρες μάθημα και σχόλασμα στις 1:15 μ.μ)

για όλες τις τάξεις

2. με ολοήμερο πρόγραμμα ( δύο αποχωρήσεις στις 3:00 και 4:00 μ.μ ανάλογα

με τις δηλώσεις/προτιμήσεις των γονέων) μόνο για τους μαθητές/τριες

των Α΄, Β΄, Γ΄& Δ΄τάξεων

 

Διευκρινίζεται ότι και την Τετάρτη δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα

για τους μαθητές/τριες των Ε΄& ΣΤ΄ τάξεων.

 

Από τη Διεύθυνση

Επείγουσα ανακοίνωση για τους γονείς των μαθητών/τριών των Α' και Δ΄ τάξεων

Επείγουσα ανακοίνωση για τους γονείς των μαθητών/τριών των Α' και Δ΄ τάξεων

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών των Α΄ και Δ΄ τάξεων, που δεν έχουν προσκομίσει στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.) των παιδιών τους, να το πράξουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή των μαθητών/τριών στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Αν δεν έχετε το σχετικό έντυπο του Α.Δ.Υ.Μ., μπορείτε να το ζητήσετε από το σχολείο ή να το εκτυπώσετε πατώντας εδώ:

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

H τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η τελετή του Αγιασμού στο σχολείο μας

 agiasmos

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Η αρχή μιας νέας σχολικής χρονιάς.

Το σχολείο μας υποδέχτηκε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες. Την έναρξή της σηματοδότησε ο καθιερωμένος Αγιασμός που τελέστηκε από  τον εφημέριο του Ναού του Προφήτη Ηλία, ο οποίος ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και τους μαθητές υγεία και προκοπή. Στη συνέχεια διαβάστηκε από τον αιδεσιμώτατο το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου για τη νέα σχολική χρονιά.

Κατόπιν, η Διευθύντρια του σχολείου κα Μάρθα Σαμαρά, αφού καλωσόρισε τα παιδιά(ιδιαίτερα τα πρωτάκια) και τους γονείς, και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια αποδοτική και δημιουργική σχολική χρονιά, τόνισε την άριστη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων με τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, ανακοίνωσε την κατανομή των τάξεων για το σχολικό έτος 2018-2019 και έδωσε οδηγίες για την καλή και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου.

Ακολούθησε η Δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη Παιδικών Σταθμών κα Μαργαρίτα Καβρουδάκη-Δημητρίου, η οποία ως εκπρόσωπος του Δημάρχου κου Σταθόπουλου  απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη σειρά της καλή δύναμη και γόνιμη σχολική χρονιά σε μαθητές/τριες και γονείς.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Ξυνογαλά, γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, η κα Ελισσάβετ Πετσατώδη, δημοτική σύμβουλος και μέλος της Κίνησης Πολιτών- Αλλάζουμε και ο κ. Νίκος Ζόμπολας, γραμματέας της παράταξης Μουστόγιαννη «Μια Γενιά Μπροστά», οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Την τελετή έκλεισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Νίκη Καλλιαρέκου, η οποία απηύθυνε θερμές ευχές στους μαθητές/τριες.

 

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!

Ένταξη του σχολείου μας στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της ΠΕ από το σχολικό έτος 2018-2019

sxolikes bibliothikes

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Yπουργική Aπόφαση με την οποία ορίζονται οι 913 Σχολικές Μονάδες που εντάσσονται στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2018-2019.

Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το σχολείο μας, μετά από αίτημα που υπέβαλε με απόφασή του ο Σύλλογος Διδασκόντων προς το Υπουργείο Παιδείας.

Δείτε το ΦΕΚ με τη σχετική Υπουργική Απόφαση πατώντας εδώ: Το σχολείο μας έχει αύξοντα αριθμό 52 .