Ανακοινώσεις

Έναρξη Μαθημάτων Κολύμβησης

Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης,

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα κολύμβησης των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης, κατόπιν επικοινωνίας μας με την ομάδας Φυσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, προγραμματίστηκαν να αρχίσουν την Τετάρτη, 29/1/2020 και να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 27/3/2020.  Θα γίνονται στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Πρόγραμμα μαθημάτων

Γ1: κάθε Τετάρτη, 8:15 –10:00

Γ2: κάθε Πέμπτη, 10:00 – 11:45

Από τη Διεύθυνση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ

Την Tετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, θα γίνει εκκλησιασμός στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία της ενορίας μας 8:30΄-9:00 π.μ.

Ο εφημέριος μας ενημέρωσε ότι όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να κοινωνήσουν.

Από τη Διεύθυνση

Επίδοση Ελέγχων Α' Τριμήνου

Η επίδοση των δελτίων προόδου για τους μαθητές/τριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων και η προφορική ενημέρωση για τους μαθητέ/τριες των Α΄ και Β΄ τάξεων, θα γίνουν την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 1.30΄μ.μ.

Δείτε τις αίθουσες όπου θα γίνουν οι συναντήσεις με τους εκπαιδευτικούς ανοίγοντας το σχετικό έντυπο.

Ίδρυση Σχολής Γονέων

sxoli-goneon

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι για δεύτερη χρονιά ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας διοργανώνει Σχολή Γονέων. Η παραπάνω πρωτοβουλία είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Η Σχολή Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σκοπό έχει την εκπαίδευση και τη στήριξη των γονέων ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Η Σχολή θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών και αναπτύσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες (ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς κ.λπ.) παρέχοντας στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειρίας και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Περισσότερα Άρθρα...