Ανακοινώσεις

Πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών/τριών που φοιτούν στο ολοήμερο πρόγραμμα

Αγαπητοί γονείς,

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 4:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πληροφορικής του σχολείου μας, συγκέντρωση των γονέων των μαθητών/τριών που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα με τη Διευθύντρια του Σχολείου.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη, γιατί τα θέματα της συνάντησης αφορούν στη σωστή οργάνωση του ολοήμερου για τη νέα σχολική χρονιά.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

olohmero

Πρόσκληση προς τους γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς,

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Πληροφορικής του σχολείου μας, συγκέντρωση των γονέων των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης με τη Διευθύντρια του Σχολείου.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απολύτως απαραίτητη, γιατί τα θέματα της συνάντησης αφορούν στο σωστό ξεκίνημα της μαθητικής ζωής του παιδιού σας, και τη νέα δική σας ιδιότητα του γονέα μαθητή/τριας Δημοτικού Σχολείου.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

prosklisi

Ανακοίνωση για το ολοήμερο πρόγραμμα

Αγία Παρασκευή 16/9/2019

Αγαπητοί γονείς,

Το ολοήμερο σχολείο θα λειτουργήσει από την Τρίτη  16/9/2019 έως τις 4 μ.μ. για όλους τους μαθητές/τριες που έχουν υποβάλλει αίτηση και είναι τακτοποιημένοι σχετικά με τις βεβαιώσεις εργασίας των γονέων τους.

Από τη Διεύθυνση

Λειτουργία Ολοήμερου

Αγαπητοί γονείς,

Το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα, 16/9/2019 έως τις 4μ.μ., για όλους τους μαθητές των Α΄,Β΄,Γ΄& Δ΄ τάξεων (και τα αδέρφια τους που φοιτούν σε μεγαλύτερες τάξεις), έχουν υποβάλλει αίτηση και είναι τακτοποιημένοι σχετικά με τις βεβαιώσεις εργασίας των γονέων τους. Όσοι γονείς επιθυμείτε να τροποποιήσετε στοιχεία της αίτησής σας, πρέπει να το δηλώσετε στη Δ/ντρια του σχολείου εγγράφως ή στέλνοντας email.

Εκτιμούμε ότι την Τρίτη 17/9 θα λειτουργήσει για όλους τους μαθητές/τριες.

Πρόγραμμα του ολοημέρου

13:15 – 14:00: 1η ώρα – Διατροφική Αγωγή

14:00 – 14:15: Διάλειμμα

14:15 – 15:00: 2η ώρα

15:00 – 15:15 Διάλειμμα

15:15 – 16:00: 3η ώρα

Για τη σίτιση οι γονείς δίνουν στα παιδιά μπολάκι (inox) με το μεσημεριανό φαγητό, το οποίο οι μαθητές αφήνουν το πρωί στο τρέιλερ που βρίσκεται στο ισόγειο ή τοποθετούν στο ψυγείο (χωρίς το τσαντάκι) του 1ου ορόφου. Η κυρία Ανθούλα Ράλλη, αναλαμβάνει με μικρή οικονομική επιβάρυνση (πληροφορίες στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων) να τοποθετήσει όλα τα μπολάκια στο ψυγείο, να τα ζεστάνει και να σερβίρει το φαγητό στα παιδιά.

Για την εύρυθμη λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Η ώρα αποχώρησης ανάλογα με αυτό που έχετε δηλώσει στις αιτήσεις σας είναι είτε 15:00 είτε 16:00. Δεν προβλέπεται αποχώρηση ενδιάμεσα. Σας παρακαλούμε να παραλαμβάνετε τα παιδιά σας στην ώρα τους προκειμένου να μην δημιουργούνται εντάσεις και ανησυχία στους μικρούς μαθητές.

2. Προβλέπεται από τη νομοθεσία η παρακολούθηση του ολοήμερου να γίνεται καθημερινά- πέντε ημέρες την εβδομάδα κι όχι δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα κατά τη βούληση του κάθε γονέα.

3. Κατά την ώρα 13:20 – 14:00, που ονομάζεται Διατροφική Αγωγή, οι μαθητές αποκτούν σωστές διατροφικές συνήθειες και μοιράζονται στιγμές σχολικής ζωής με τους συμμαθητές τους με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των δασκάλων τους. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε:

· Να βάζετε στα παιδιά σας κάτι να τρώνε, ακόμη και αν αυτό δεν είναι κανονικό φαγητό, αλλά είναι σάντουιτς, ένα γιαουρτάκι, μια τυρόπιτα ή σπανακόπιτα ή ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε κι όχι γλυκά ή αλμυρά σνακ.

· Το φαγητό του ολοήμερου πρέπει να τοποθετείται σε ειδικό τσαντάκι για να μην το μπερδεύουν οι μικροί μαθητές με το δεκατιανό τους.

· Το τσαντάκι πρέπει να περιέχει επίσης χαρτοπετσέτα και κουτάλι ή πιρούνι ασφαλές για την ηλικία τους.

· Να γράψετε το όνομα του παιδιού πάνω στα σκεύη φαγητού.

· Να αναζητάτε τα ξεχασμένα σκεύη.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες των παιδιών σας

Περισσότερα Άρθρα...