Σχολικό έτος 2017-2018

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του σχολείου

                                                                                     KARAVAKI 1


Αγαπητοί γονείς, 

σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018. 

Από 22 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου 2018 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, λόγω των θερινών διακοπών.

Το σχολείο θα ανοίξει για το νέο σχολικό έτος 2018-2019 τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και θα υποδεχθεί τους/τις μαθητές/τριες, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, με τον καθιερωμένο Αγιασμό.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική, ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία, και σας ευχόμαστε:

Καλό και ευχάριστο καλοκαίρι!       

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

Ανακοίνωση για τη λήξη των μαθημάτων την Παρασκευή 15-06-2018

vatmoi 3

 Η Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, είναι η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς 2017-2018 και δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα.

Από 08:30-10:00 το πρωί, σας περιμένουμε όλους, μαθητές/τριες και γονείς στο σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο, για να ανταλλάξουμε ευχές και να σας δώσουμε τη βαθμολογία του Γ΄ τριμήνου και τον Τίτλο Προόδου.

Παρακαλούνται όσοι γονείς μαθητών/τριών δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών τους στο Ολοήμερο να το πράξουν μέχρι και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, που το σχολείο θα λειτουργεί.

Επίσης, οι γονείς των μαθητών που το σχολικό έτος 2018-2019 θα φοιτήσουν στην Δ΄ τάξη θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) που έχουν παραλάβει, συμπληρωμένο από τον Παιδίατρο, μέχρι την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεχτείτε τις καλύτερες ευχές όλων μας για ένα χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Γιορτή λήξης Α΄,Β΄, Γ΄

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης από τους μαθητές/τριες των Α΄,Β’,Γ΄ του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2017-2018

 

Χθες, Τρίτη 12 Ιουνίου 2018, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η γιορτή λήξης με τη μουσικοθεατρική παράσταση: " ΣΙΣΟΥΝΤΟ". Στην παράσταση συμμετείχαν  όλοι οι μαθητές/τριες των Α΄-Β΄ και  Γ΄ τάξεων του σχολείου μας, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που πλημμύρισαν το προαύλιο.

Το παραμύθι «ΣΙΣΟΥΝΤΟ» ή «Σ΄ένα ξεχασμένο πιάνο», γράφτηκε από τον Αντώνη Παπαθεοδούλου το 2006 και δώδεκα χρόνια μετά, οι μαθητές και μαθήτριες των μικρών τάξεων μας ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, γιορτάζοντας ο καθένας τους και η καθεμία τους τον υπέροχο μοναδικό εαυτό τους.

Η οργάνωση της γιορτής οφείλεται στη δημιουργική έμπνευση της συναδέλφου και δασκάλας Μουσικής κας Μπέσσυς Σπανοδήμου, που, για το άρτιο αποτέλεσμά της, συνεργάστηκαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό.   

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Διευθύντριας του Σχολείου κας Μάρθας Σαμαρά η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: "Η φετινή χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δημιουργική. Αυτό οφείλεται στην εργατικότητα και υπευθυνότητα των μαθητών, στην καλή συνεργασία και την υποστήριξη των οικογενειών τους και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που έδωσαν την ψυχή τους κι εργάστηκαν ακούραστα". 

Κατόπιν οι μαθητές και μαθήτριες και από τα 6 τμήματα του σχολείου μας ανέβηκαν στη σκηνή και μας μάγεψαν  με τα  μουσικοκινητικά δρώμενα και  τα τραγούδια.

Ήταν μια εξαιρετική παράσταση που εντυπωσίασε όλους όσους την παρακολούθησαν και δίκαια οι μαθητές/τριές μας εισέπραξαν το χειροκρότημά τους.

Aξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

G2G3

G4G5

G6G7

Εγγραφή των μαθητών της ΣΤ' τάξης στο Γυμνάσιο

 

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο μας θα εγγραφούν αυτεπάγγελτα στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής και στο 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής. 

Όλα τα δικαιολογητικά τους θα σταλούν υπηρεσιακά τη Δευτέρα, 18/6/2018.

Όσοι γονείς επιθυμούν την εγγραφή των παιδιών τους σε άλλο Γυμνάσιο της επιλογής τους (Πρότυπο, Καλλιτεχνικό, Μουσικό, ιδιωτικό κ.α.), οφείλουν να απευθυνθούν στoυς  Διευθυντές των παραπάνω Γυμνασίων  μετά τις 18/6/2018 και να ζητήσουν μετεγγραφή στο Γυμνάσιο που επιθυμούν.

Εγκύκλιος ΛήξηςΑγαπητοί  γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε  για τα παρακάτω:

 

Για τη λήξη του σχολικού έτους θα γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

1.Των μαθητών/τριών των Α΄-Β΄-Γ΄ τάξεων, την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 09:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. Θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «ΣΙ ΣΟΥΝΤΟ».

Η ώρα προσέλευσης στη γιορτή των γονέων των τάξεων Α΄-Β΄-Γ΄ είναι από τις 8:50 π.μ. έως τις 09:00 π.μ.

 

   2.Η αποφοίτηση των μαθητών/τριών της ΣΤ΄, που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 9:00 π.μ.- 9:40 π.μ.

Η ώρα προσέλευσης των γονέων των μαθητών/τριών της ΣΤ΄ στη γιορτή είναι από τις 8:50 π.μ. έως τις 9:00 π.μ.


   3.Των μαθητών/τριών των Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ τάξεων, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 10:15 π.μ. έως τις 11:45. Θα παρουσιάσουν αθλητικά παιχνίδια «Παίζω με χαρά».

Η ώρα προσέλευσης στη γιορτή των γονέων των τάξεων Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.

 

   4.Μουσικός Διαγωνισμός των μαθητών της Ε’ με τίτλο «Παίζουμε Beatles», στις 14.06.2018, εντός ωραρίου εργασίας σχολείου που θα την παρακολουθήσουν μόνο οι μαθητές.

 

 

  • Οι βαθμολογίες του Γ’ τριμήνου καθώς επίσης και οι τίτλοι προόδου και  σπουδών όλων των μαθητών θα δοθούν την Παρασκευή, 15/6/2017 από τις 8:15 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.. Σε περίπτωση κωλύματος, σας πληροφορούμε ότι το σχολείο θα είναι ανοικτό μέχρι τις 21/6/2017 (ώρες επικοινωνίας με γονείς 9:00 - 11:00)
  • Όσοι ενδιαφέρεστε να εγγράψετε τα παιδιά σας στο ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2018-19 και δεν το έχετε ήδη κάνει, παρακαλείσθε να καταθέσετε τις αιτήσεις σας και τις βεβαιώσεις εργασίας σας το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 12/6/2018.
  • Υπάρχουν αρκετά ρούχα και τάπερ των παιδιών σας ξεχασμένα στο Σχολείο. Σας παρακαλούμε να τα αναζητήσετε καθώς στις 18/6/2018 θα δοθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

 

Εκ  μέρους όλου του Συλλόγου Διδασκόντων, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ένα ξέγνοιαστο, χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

 

 

Η Διευθύντρια,                                                           Ο Υποδιευθυντής

Σαμαρά Μάρθα                                                           Φίλιππος Νικηταΐδης

 

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Μαθηματικά και Παιχνίδι"

mathkaipaixn

Το σχολείο μας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον 12ο διαγωνισμό "Μαθηματικά και Παιχνίδι" και τους εύχεται καλή πρόοδο. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 9/3/2018 με στόχο να έρθουν τα παιδιά πιο κοντά στα Μαθηματικά και να τα αγαπήσουν. 

Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι:

ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Ε1

ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΧΗΣ

Ε1

ΜΟΝΟΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ε2

ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Ε2

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ

Ε3

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΕΡΑΚΗ

Ε3

ΜΑΚΡΗ ΣΤΕΛΛΑ

Ε3

ΠΡΙΜΗΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΤ1

ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤ1

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ

ΣΤ2

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ

ΣΤ2

Η βράβευση θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου, 9:00 - 11:00 στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, Είσοδος Κατεχάκη). Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί είναι προσκεκλημένοι να παρευρεθούν στην τελετή.

Περισσότερα Άρθρα...